Thursday, December 30, 2010

result meningkat tp still x dekan =_=

mari dekat mari dekat !!

berberapa hari yg lepas result sudah keluar
owh gundah gulananya saya
sebab semua B !!!!
yes semua B !!!!!

pensyarah nape xleh bg result yg B+ tu dpt A-
kasihani lah saya
penat saya study sampai mata lebam badan pun gemuk
penat abg2 mcD tu tgk saya  mnghafal segala jadah
penat mamak 25jam tu tgk saya order macam2 di pagi pagi buta
sebab stress study =(

tp bersyukur lah jgk kerana ada peningkatan sedikit 
walaupun hanya 0.06 sahaja

jadi dah dpt result harus lah celebrate
sebab kite kena bagi reward kt diri kita selepas bertungkus lumus
tp kan
macam mana nak reward bagai kalau ptptn xmasuk lagi!!


aaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrggggggghhhhhhhhhhhh!

xpela, tgk la slip ni
(sofie tunjuk ak pon nak tunjuk gakkkk hahah)

4 B+ 2 B 1 B-
puas ati????






saya rasa badan mental fizikal saya teramat memerlukan shopping therapy
dan juga vacation yg damai !
macam nak pegi BALI  je masuk spa tapi lepas tu aku mkn meggi or nasi goreng perencah
=_=





ok bye !

2 comments:

~~wawadaboomiya~~ said...

hahahaha..ok la tu dear...next sem cuba lg ye..hehehehe..blajo leklok...^__^

Suara Hati Ini.... said...

tahniah honey..:)