Friday, December 3, 2010

pakwe aku belajar oversea tau !

good day everyone =)



 sekarang sedang exam fever
tp saya juga sedang eating fever
sebab makanan sgt dperlukan untuk mengerak otak
otak sgt berfungsi ketika perut penuh
namun kadang kala bantal juga berfungsi ketika itu (=.=")



td exam Quantitative research method

ye, sgt sedih sbb soklan sebijik bijik mcm past year paper 
tp semalam saya hanya melihat past year dari ekor mata je
(TT)


eh ape kaitan entry dgn tajuk???


 hari itu saya bermain webcam dgn en boyfie
tibe2 dapat 1 idea 

mahu bermain acah2 study oversea !!

tp en boyfie mahu jd kekasih yg study kt oversea tu
jd saya pun layankan aje lh






ye, en boyfie saya belajar oversea, dkt SOMALIA =P



ok bye ! 

5 comments:

zarifahmr said...

somalia ade nama alejandro ke??? ;p

~~wawadaboomiya~~ said...

kih3!ade2 je korg ni..hi3

FarhanaFabulous said...

comel la both of u maen wc cmtu..

Sophia Rani said...

tension aku dgn QRM.. huh!!!


hehe.. obersea yerp... awat tak guna skype..??? lagi best.. hehe

suziana said...

efa : hahah, alejandro tuh dh lps lh isnin mngu lps

kak wawa : haha, xde keje kn

farhana : hehe, thanks awk

copia : skype xdonlod pn, best ke??haha