Monday, December 27, 2010

entry hujung minggu

salam people =)




semalam hari sabtu
tengah tengok final idola kecil
tetibe perut bunyik2 xnak stop
masalahnye bukan perot aku seorang jer bunyik
perot adek2 aku n mama juga !

mama malas masak
sbb dah tengah malam
tapi kami semua lapar
abah takde, abah pegi balik kampung
jadi ape yg harus kami lakukan
ke mana kah tempat yang harus kami tujui



masing-masing pikir







think think think think !!!








last-last boboy bagi cadangan pegi old town
sebab old town tutup lambat
mama terus setuju sebab kalau anak teruna dia cakap ape mesti setuju
tp bila anak-anak dara ni cakap mesti macam xberapa setuju
can u see the siblings rivalry in this case????
ok fine boboy kecik lagi baru darjah dua
'tangan di dada mata ke atas'


malam xmas kereta gila vavi banyak !


masing-masing baca menu macam baca buku sejam sebelum masuk exam hall


tengok tu makcik ina sebok hafal rumus wkwkwkwk


 baby dah ada imej baru semperna maal hijrah-imej dan sebenarnya @ gadis semasa ???



ni akak ayu sleeping brother jong !


camwhore si ibu dan si anak






kalau bab makan inilah juaranya
xcukup pinggan sendiri, pinggan orang lain dia sapu


mis dos hermanas




tadi pegi kenduri abang a'ah
kitaorang cadang nak pegi pukul 12 sebab konon konon macam nak tolong bagi bunga telor hahaha tetibe
tapi masing-masing xnak kalah
nak mekap macam ala-ala diwa pengantin
jadi terpergi pukul 1.30
kebetulan sampai-sampai pengantin tengah berarak
maka kami ikut berarak sekali
senyum-senyum bajet peserta rombongan
orang amek gambar kami senyum macam kami je yang ada gigi
tetibe ada sorang makcik tu datang salam sambil tanya
"nape lambat sampai??bertolak pukul berapa dari kedah??"
masing-masing xtengok muka makcik tu
terus jalan wat bodoh ade-ke-patut-la-kan-buruk-perangai

pastu a'ah datang
terus amek nasik makan
bajet nak duduk high table tp
tersedar diri tak tau malu la plak kn
rupa-rupanya ada member 1 mrsm pun datang
rasa malu terus menyerpa
yela, member sume stock belajar nak dapat pointer 4rata je kan
haruslah malu (--")
bila jumpe member lama haruslah laga-laga pipi
pastu gosip-gosip maek gambar sekeping dua
terus balik umah
konklusinya makan tak kenyang sebab malu nak pegi beratur 2 3 kali
(--")

ini jazmin, member mrsm yg sanggup turun taiping sebab aku paksa
single lagi, nak ngorat bagitau aku !


3 kembar masa mrsm, sekarang dah tak kembar sebab yang pakai spek tu dah tembun tembun


bila amek gambar dengan member sekolah dan dan teringat nostalgia
terus gambar jadi hitam puteh moteeepp moteeeeep ???

ok fine, aku la yang paling rendah !!


oh yaaa, tahniah pasukan bolasepak malaysia
jangan mendabik dada sangat, ada 1 lg game

oh yaaa, 3hb dah start sem baru tapi aku xbeli tiket nak balik johor lagi


oh yaaaa, ptptn bila nak masuk??list aku dah panjang dah ni



ok bye !







2 comments:

mynn said...

hahaha
entry kali ni promote aku nmpknye...
heheh
anyway, thnx sbb upload gmbr ... (^_^)

~~wawadaboomiya~~ said...

hye dear..rindu kamoo la...don't worry k..kamoo tetap comel di hati beta..hehehe