Tuesday, December 14, 2010

tu la mulut jahat sangat, kan dh dapat penyakit

salam people =)

last few days ak ad ckp pasal ak kne tonsil kn
so, aritu ak pegi hospital kerajaan taiping

well, pegi2 terus g amek nombor


ni bkn no utk jmpe doktor, ni bru no untuk pendaftaran -_-
orang memang ramai dan kene bayar seringgit jerr



lepas dftar dpt no lagi, yg ni baru no jmpe doc


dalam ati berdebar-debar tp nasib baik ada mama n baby <3




muka senyum tp cuak beb !

then, after dh kena pnggil, jumpe la doc
btw, doc tu check then tnya la cket2 last dia wt surat rujukan ke pakar ENT
dlm hati ak cuak beb guaa cuakkkkkk!!!!


then mama called abah sbb kalu nk jumpe pakar ni better abah ak skali ade
tyme tu mmg ak rase nk nges sbb ak dh pk mcm2 dh
ketumbuhan lah, cancer lah

n then, pegi dkt kaunter pakar ENT
tnggu la lama jgk sbb nurse tu nk tnjuk surat tu kt specialist tu
last2 nurse tu kua ckp appointment 6januari
then ak ckp la by that tyme ak dh kt batu pahat smbung study
then dia terus ckp
'kalau macam tu awak terus refer hospital batu pahat lh'

then, ak ng abah terus balik rumah (--")

balik umah abah discussed dgn mama
n they both decided nk bwk ak pegi swasta

so, td ak pegi KPJ Taiping Medical Centre


mama n abah

setelah jmpe specialist
doc tu ckp ak pnye ni ktumbuhan
tp jgn risau sbb 80-90% bkn cancer
coz doc tu scope rongga mulut hidung ak
in case of ade ktumbuhan lain which means ktumbuhan d tonsil ak tu dh beranak-pinak
alhamdulillah xde, rongga hidung n mulut ak bersih
syukur kepada Allah SWT 

then, after my parents discussed with d doc bout the cost
esok pukul 10.45pagi terus operate

perasaan mmg cuak
sape xcuak beb coz 1st tyme gua operate
tp, its really a simple operation
tp kene bius seluruh badan
doc ckp xsmpai sejam pun operation tu
esok operate lusa dh boleh balik rumah
n doc tu pun mcm kelakar r
kurang sket rse debar2 aku tu

well, people please pray for me k
semoga baik2 sahaja esok =)
thanks !


i dunno if u guys can see
tp yg anak panah tu tunjuk la yg akn dibuang esok !




ok bye =)

2 comments:

zarifahmr said...

erkk!! seram doe! semoga kamu baik2 aja babe! apdet!

Sophia Rani said...

huhu... mesti rasa takut.. tp relax ok.. coollll... :)