Saturday, January 1, 2011

selamat tinggal 2010 yang manis, welcome 2011 ya-be-da-be-duh !!

hello people =)



dah tahun 2011
tapi aku masih x update minda ke 2011
still rasa macam 2008
hahah !



selamat datang 2011
selamat tinggal 2010
yang sangat bermakna, sangat pancaroba, sangat menyakitkan, sangat menerujakan




Dear 2011, it's a new year. New mistakes are going to make along with new promises and regrets. All I'm asking is that you'll be better than last year. I'm not praying for a miracle, I just want a better than the one that's about to pass. 






azam tahun baru???
aku nak duit yang banyak
supaya aku hidup happy sempurna
aku nak banggakan parents aku grad dengan pointer yang setinggi yang aku mampu
aku nak berbakti kepada family aku
nak jadi hottt kah kah kah
nak lebih dekatkan diri dengan Allah swt
amin =)






malam countdown orang semua keluar 
menyambut bunga api
tapi aku kat rumah jer
packing barang
esok sudah mahu pulang dong sayang
semoga selamat perjalanan ku
gonna miss my home sangat2
gonna miss abah mama shera baby boy sangat2


 nah hamek beg sampai 4 pastu aku tanggung naek bus plak tu!!!

bekalan hidup sebelum ptptn keluar sob sob (TT)






dah la nak tidor
esok nak bangun awl tiket pukul 11 pagi





ok bye !


2 comments:

Suara Hati Ini.... said...

semoga duit tu mencukupi lah sblm pt kuar ye..hehe

zOeY zAu YaH said...

byk syiling haha...
im your new follower..
zoeyzauyah.blogspot.com