Monday, April 19, 2010

update utk sepanjang minggu

lately sangat bz untuk update blog..maka ini update untuk sepanjang minggu lepas :)

kfc + movie + mcD = OVERNYTE

aritu (ari ape ntah, xigt sbb dh lme sgt..haha) ak dgn en. hubby tringin nk tgk cter EVOLUSI KL DRIFT yg shaheizy sam blakon tu (owwhh, shaheizy sam~~melted..so, ktorg beli tiket pkul 10.45pm..ade mase lebih perut aku tibe2 mntak nk mlntak cheezy chikaron, maka ktorg pon pegi melayan perut aku kt kfc..







   

ok dh kenyang, tgk jam dh 10.40pm, maka bgegas ke cinema trus masuk theater..owh, rmai jugak tgk cter tu malam ni..overall cter tu ok la..jln cter cm biasa jek..plakon2 watak baik pon biasa jek..part cintan cintun paling xbole blah, rse cm nk mencarot je dlm wayang tu TP watak ganster (shaheizy sam n aaron aziz) mmg superb abes..tgk cter tu semata2 nk tnggu watak ganster kua je..huhu...then, pas tgk wayang jam pkul 12 lebih maka dh xbole masuk hostel..so, lepak2 kt mcD sambil study laptop :) sementara nk tnggu pukul 6 dh bole masuk hostel..







owwhhhh...dh pukul 6.00am..maka pulang ke hostel :)


jadual periksa

ini jadual final saya..perrghhh gemuruh jiwa sungguh

20/4 - tech. manufacturing
21/4 - kenegaraan
26/4 - optimize
27/4 - project management
29/4 - management science
30/4 - total management quality
02/5 - home sweet home :)

slip periksa aku, cuak la siyal

study week la konon

as usual la kn, b4 final exam mesti ade study week..so, mcm trend la kn study ngn boyfren ni..hehehehuhuhu (ye sye mmg gewdix)..maka kami berdua pon telah berkampung di library sepanjang minggu..



tengok budak ni, dia semangat gler study sampai ......

(1)


(2)


(3)


(4)


(tgk, kt buku pon ade air liur..wkwkwkwkwkw)

sakit perut yg giler

pergghh, time2 nk pereksa ni macam2 saket bole timbul..ak kne saket perut yg gler vavi mmg saket la sangat2..sungguh terseksa kalu xbole ber...erk, ayt sopan sket, xbole buang air bsr, xbole keluarkan angin dlm perut n xbole sendawa ni..huhue..ak call mama dia suh pegi klinik swasta jgn pegi klinik free (klinik uni la..) supaya dpt ubat yg lebih bagus..maka pegi la klinik dgn en. hubby ni..

pucat gler muka aku



en. hubby tngh tolong dftar kn :)











terima kasih klinik sejahtera sbb bagi aku ubat gler vavi bnyak n sekarang dh ok ! :)

p/s : thanks jgk en.hubby sbb tolong jaga saya...hahahahahaha

kejutan 

pada suatu pagi, ak bngun awl pukul 6..trus mandi n solat subuh pastu wt sarapan sendiri duduk tepi meja untuk study..whooot..tibe2 fon berbunyik, mama call

mama : ujie, awlnye bgn
aku : bgn study la mama, paper ari selasa
mama : oooooo...perut dh ok ke?
aku : ok dh, tp sakit jugk kdg2
mama : hang ni makan xjaga..sebab tu sakit perut..dh la nk exam
aku : mama risau kt ujie ke, hahahaha
mama : risau la, anak aku..banyak dh duit aku abes jaga hang sampai umur 21 tau
aku : hahahahhahahahahahahahahaha
mama : weyh, kami sbnrnya ada d batu pahat ni
aku : aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (ini mmg mnjerit)
mama : dtg sini hotel nuvo park, hang tau ka?
aku : tau2, batu pahat ni dh hafal dh
mama : bilik no 108, cepat2 abah nk pegi breakfast dh ni
aku : ok2, ujie siap sekarang

maka, bergegaslah aku siap2 pegi jumpe family..hukhukhuk..sedih n terharu giler sbnarnya..sbb dh dkt setengah tahun aku xbalik taiping..tibe2, diorg dtg sini tgk aku..sedihnye...SERONOKNYA!!!! thanks abah, mama, shira, baby n boboy sbb dtg tgk ujie kt sini



































kembali normal

ok, arini semua benda dh kembali normal..sekarang ketika post ni ditulis, aku sedang berada di library untuk study..hehe..conclusion, minggu yang sangat menarik n i lovin it !

ni gbr breakfast pagi td, saje je nk ltk..wkwkwkwkwkw















2 comments:

PRINCESS... said...

suzie....!!!!!!!!!!!!!
sgt lame x dgr ttg anda...
wah...sgt pnjg ini entry...=p

suziana said...

ain!!!!
sge lme juge xdgr ttg anda..
hahaha..
ini entry utk smnggu mmglh pnjg