Monday, April 5, 2010

ouwwcchhhh..thanks darling

entry ni agk xpenting sbnrnya, xbace pon xpe sbb mungkin ade part geli2 yang i sndiri pon mcm xcaye ianya dtg dari dri i..whooott whoooottt

yesterday, 1 hari ak xmakan sebab kunon-kunon gedik hanya mau makan bsama en. hubby sahaja jikala beliau masih d JB..so, ak cakap awak balik baru saya makan ( padahal nak mkn tp xnk gune duet sndiri sbb nk jimat blnja :D ) maka ak paksa lh beliau balik sini cepat-cepat sebab kunonnye rindu padahal sebenarnya ak dh lapar giler vavi ;P

sbnarnya bile kite dh lapar gler vavi thap vavi sume la kite rse mcm nk mkn..so, ak dh brcadang nk mkn kfc..xnak snack plate nak dinner plate!!bpk mengkedarah perut ak..huhue..tungu pnye tunggu pnye tnggu (sbnrnya dri kul 4ptg ak tnggu) kul 9mlm bru beliau smpi BP..chewaahhh pnyela lame padahal JB je kot..rupe-rupenye motor dia yang macho tu wt hal plak kt tgh2 highway tuh..radiator meletop la plak..huhue..sian kt awk lately macam2 bnde buruk jadi kt awk sabar lh ye..

so, kul 9.30mlm bru kua utk mkn..korg bygkan muke ak 1 hari xmakan pastu kua nk makan dgn perut lapar gler vavi tibe2 byk plak kereta nak lintas jalan takut nk lintas ke xnak sambil mulut mnyumpah2 lori kereta basikal semua yang xnk consider ak sdg lapar  (oke, abaikan monolog merapu ini). mule-mule bhajat nk mkn kfc kn tibe-tibe tringat ade anugerah bintang popular trus lantas tukar direction pegi restauran xtau name tp tomyam kat situ sedap..sampai2 ABP tu dh start maka kmi trus duduk tgk sampi org mntk order makanan pon xsedar sebab taksub tgk shaheizy sam jd pnyampai hadiah oouuwww shaheizy sam suke suke.. 

so, sedang mnunggu makanan smbil tnggu comercial break tibe2 en.hubby keluarkan sesuatu dri poket dia..'nah, hepi 6month anniversary'..owwhhh rupe2nya dh 6bulan ktorg same2..mule2 mcm xla bpe tharu sgt sbb adiah dia cume lip balm tp bila dipikir2 balik ummmm, touching la sket sbb selama arini dia xpnh belek pon lip balm ak tp dia tau ak pkai lip balm ape..baru ak tau stiap bnde yang ak mrungut2 dia take point lately ak asyik mrungut lip balm dh habes xde duet nk bli bru.. pastu yg plg touching dia ckp dia ikut member dia jual kerepek ngn bahulu kt pasar malam so bile dpt duet upah trus pegi watson beli lip balm..huhuhu...tharu sgt2..wlaupon bnde ni xde la mahal tp bile pkir2 balik rse syahdu gler2 ahhhh..oowwwwcchhh manisnye awk (tukar dlm bi pkataan senget)..

untuk awk (sye tau awk suka bce blog sye ni kn) thanks tau sbb jaga sye slama arini..sye tau kadang2 sye ni sedikit bebal bnyk sengal kurang ajar xmnghormati lgsg suka marah2 maki hamun sesuka hati namun awk xpnh tsinggung (oke, ade la tsinggung sekali dua) tp awk ttp sabar..ye, awk sorg penyabar yg baek..btul xtipu!!huuuuuuu..dalah2 dh cukup entry geli2 ni..nk pkir nk wt entry laen plak..take care everybody..muaaaaccchhhhhhhh~~

thanksss 4 da lips balm syg :D

nah untuk awak huhuhuhu
oke, ni shaheizy sam, ye2 ak tau xde kene mngena dgn entry ni huhuhu

2 comments:

Sophia Lee said...

waduh2... romantis bangat.. aku bace poj terharu sgt2.. besh nyer.. nak gak de balak cm ni.. hahaha... so bro, gua tabik la kat lu der... haha..

daCupcakes said...

sweeeetttt~~~ =D