Friday, May 7, 2010

tenkiu miss atika afira


lately miss nuratika afira ni suka tagged saye...mcm tau2 je sye mm g ske kne tagged :D

ok here we go dgn scepat yg mungkin


1.pagi tadi aku...
terbangun lambat lewat dan sebagainya kerana terlalu khusyuk tidor di dlm cmforter baru yg dicuri dari mama :X

2.sebelumku mandi...
ak pegi tgk arnab2 aku dlu..

3.haku adalah...
Hamba yg sentiasa mencari keredhaan Allah~

4.ramai yang berkata...
suzi, asal ko makin gemuk ni??...sumpah aku xtau nk jawab ape, mungkin patut salahkan mama sebab pakai beras jati super 5 kerana tepengaruh dgn gmbar jalaludin hassan di pek. 

5.esok adalah...
7 MAY..esk ari jumaat maka ianya tetap ari jumaat..(sebenarnya xde idea nk tulis ape :D)

6.aku skang..
sedang gembira teruja dan bersemangat waja mnjawab tag ini..yeay!!!

7.dalam pikiran aku
kenapa mak lembu boleh 'maen' dgn anknya sendiri tnpa tau segan silu???lembu bapak aku camtu la wei...asyik mengandung je

8.saya akan cube
kurus dlm masa 2 bulan...tp so far percubaan saya G A G A L (amek ko, huruf besar lg aku kasi) !!!

9.minggu lepas
saya berada di batu pahat sedang bertungkus lumus menghadapi final yg mcm tetttttttttttt (utk bacaan 18PGLJYUNBVFHNBGHJTDGHJMB...)

10.ak dah boleh trima...
peragai ko yang semakin ari semakin wat ak menyampah..tolong la sedar...xgune ko bcakap mengata2 org sedangkn ko tu pon peragai 2x5 je weyh!!!!

11.semalam aku diberitahu
oleh mama yang rumah akn direnovate ari jumaat sbb tukang buat umah tu org jawa maka setiap pekerjaan yg dilakukan seharusnya bermula ari jumaat..yes!!!xsabar ni tnggu umah siap ni..

12.ak teringin
nak ade duet berkepuk2 supaya aku boleh pegi mne2 slimming centre..dh ckup gedempol dh aku nih !!!

13.aku berhajat...
nk gembira kn parents aku dgn kejayaan aku...

14.apabila dah jumpa bff
M.E.R.O.Y.A.N sudah semestinya

15.dah lama...
xpegi TESCO ngn mama..jgn maen2, aku ngn mama sgt lh kipas susah mati tesco..kami akn pncung sape yg xgemar tesco!!!

16.cinta
l o v e u MRA

17.selalurnyer...
aku akn cuba untuk mkn cket je, setngah senduk nasi, beberapa keping daging sbb diet kn..

18.tapi selalurnyer..
huh, mmg lh setngah senduk nasi dan berberapa keping daging tp lepas tu tambah xmcm 4 5 kali...huhuhue

19.impianku
1 ari nnt bile ak dh berjaya, akn akn bls jasa parents aku yg dh membesarkn aku...

20.aku sangat teruja
kalu bapak aku kasi allowance drpd mama aku...hahahahhahahahahahahah

21.sangat suka
abeskan duet dgn bnde2 yg xbrapa nk berfaedah..

22.teringin sangat2
nak hanfon 5800 tu..touch screen tau...tp mcm xmmpu jerrrrrrr

23.aku berhasrat
bpe byk la soklan mcm ni, penat dh nk jawab :DD

24.perlukah anda menipu??
perlu kalu perlu...what??

25.ex-bf
sapekah dia??dh lupa rupe bntuk muka dia, di mata tahi lalat dia,, sume dh lupa

26.aku bercita2...
xde cita2, tp nk jd kaya raya !!!

27.hari2 yang menyeronokkan...
hari2 bersama family tersayang dan duet terbanyak :D

28.baru ak tahu...
polar bear duduk d kutub utara manakala penguin duduk d kutub selatan ..ni sume sbb iklan susu kanak2 kt tv tula...budak2 lg bijak dri aku..

29.aku ada...
ada ape????confused plak

30.siapakah aku mau tag...
farhah
jazmin
sofie

sape2 jela yg bce..u all sume kne tag ok!!

2 comments:

Sophia Rani said...

ok.. aku di tag juga... haha... ok2..

suziana said...

hahahahaha...silakan la