Sunday, July 31, 2011

evolusi

salam people :)

aku adalah sangat lama tak update belog
ye, memang aku akui aku sudah lupa akan kewujudan belog ni
maaf

hidup aku boring
jadi aku tak rasa aku perlu share pasal hidup aku yang boring ni
takot nanti korang cakap aku takde life plak
hurm

aku dah ber facebook sejak 3 tahun yang lepas
see aku takde la noob sangat sebab facebook pon mula femes dalam masa 3 4 tahun lepas jugak
mungkin orang tak perasan or mungkin ada yang perasaan
akan evolusi profile picture dari dulu sampai sekarang
mesti banyak perbezaan bukan?

ini evolusi profile pictures aku dari tahun 2011 ----> 2007 (descending order)









apa pendapat korang? pada pendapat aku, aku dulu dulu adalah sangat PONDAN..sekian terima kasih




oh ya, nak makeup macam ni, cantiknyeeeee


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

zarifahmr said...

yang berpurdah tu boleh terima lagi. yang rajagopal tu aku tak paham dan serious taik tak boleh terima

azeelia azman said...

byk nyer gmbaq. mcm3 peseng ada.haha.folo sini :)

intan.maisarah said...

wow

Amni said...

o wow! seriussssssss banyak giler gambarnya dear....