Wednesday, March 30, 2011

pelajar cemerlang camni lah gayanyeee

pada suatu hari, aku bangun lambat
ekceli kelas start pukul 9 tapi aku bangun pukul 9.42
lepas tengok jam aku buntu buntu dan buntu lagik
tengok usah cakap la belambak kot mesej miscall sume cukup
dari kengkawan, nampak sangat kehadiran aku penting dalam kelas
wkwkwkwkwkwk





pastu aku sambung zzzzzzzzzzzzz semula !





pukul 11.30 baru bangun
pegi mandi, iron baju, mekap cket, celet minyak wangi setengah botol
pergi library 
eh pelajar cemerlang memang tempat sosial dia dekat library, kau ape tahu??

sampai library dalam pukul 2
masa tu tak ramai sangat pelajar, maybe time zohor kan
sambil masuk library mata melilau-lilau cari muka yang dikenali

pandang kiri pandang kanan zuupppp ternampak 1 kumpulan yang dikenali
kumpulan pelajar-pelajar cemerlang macam aku lah
pastu aku duduk duduk terus keluarkan kotak pensil n kertas 2 helai

"Pah, bak tang keje forecasting tu, nak tiru"










cemerlang kan aku ?????




ok bai !



6 comments:

zarifahmr said...

sebab lu cemerlang gemilang terbilang lah gua kawan dengan lu paham tak

suziana said...

lahanat, perli la tewwwww

Suara Hati Ini.... said...

aku pun pelajar cemerlang gak..haha

suziana said...

yeay, welcome to d group of excellent student

zOeY zAu YaH said...

amoh cam kusyuk jek study kan? haha...kamu cantik..! tq sbb support saya hihi

suziana said...

saya xcantik la, haha..ilusi semata..its ok, mmg betul pon..dun bother about d haters ok :)