Saturday, July 3, 2010

bantal busuk saya mnjadi lebih busuk

diary,

maaflah semalam entry agk not-in-mood..ye diary mmg xde mood sbb kn diary yelah kite ni org pompuan msti jiwa rse gewdix lntas asyik nk mrajuk, tp kn diary sgt lh sakit ati kalu mrajuk dan tpaksa pujuk diri sendiri..diary paham x diary???

xpe diary, saya mmg tabah maka hari ni kn diary saya nk citer kt diary yg saya suka-tahap-gila-gaban dgn shawls..dulu kn diary kalu nmpak org pkai shawls msti mulut laju je nk kata 'hish, xpanas ke pakai, mnyusahkan btul nk kena lilit2 bagai' tp kn diary akhirnya saya dh terjebak ye diary terjebak bkn dlm kancah dadah atau maksiat no no no tp kancah pmakaian shawls ye diary..

diary tau x saya ni xcntik xkurus muka bolat je mcm bola..sbb tu dulu saya takut nk pkai shawls, sbb takut nnt org akn ckp apesal bola itu berbadan, oh malunya saya..tp kn diary tibe2 saya rasa saya xdelah bodoh sgt sampai xreti nk google 'cara pakai shawl ala tudung bawal' 

akhirnya saya berjaya pakai shawls walaupon mula2 kelihatan sperti kobes berbadan dua..ye betul tu diary, bila hati dh suka poket mula la nipis...oleh sbb terlalu taksub dgn shawls smpai rela xmakan demi byr duet shawls poket smakin kering bukan smakin kering tp sudah mnjadi kering 

mari sini saya nk tunjuk tahap kerakusan saya terhadap shawls bermula dari 2minggu lepas sehingga sekarang n saya nk share url blog yg jual shawls yg saya rasa mcm best gilak! ..


dua2 shawls ini beli dari sayapunyashwal
sumpah best2 shawls kt sini tp kena cpt lh sbb 
kt sini shawls cpt sold out
yelah, customer kn ramai so sape cpt dia lh dpt :)



shawls ini pula beli dari iekaahmad
tyme tu dia wt sale yg hebat 1 shawl rm5 je
untung kn saya ^^






shawls ini pula beli dari modishshwals
ini pon samelah kalu lambat alamat puteh mata jelah :P






haaa, ini baru sampai td
beli dari blogshop yg baru ditubuhkn
darenashoppe sgt excited ok sbb cantik sgt2
pastu terlebih excited bila yg ini mcm matching ngn en.toshi saye




bole lh nnt jikalau ada presentation
mahu memakai shawl yg sedondongan dgn en. toshi (--")




ok, shawl2 yg ini sume beli dkt uptown
sbb kt situ murah wlaupon mcm xbyk choice sgt
tp berbaloi lh kalu cari betul
rm15 = 2helai :)


oh ya, sekarang ini saya sdg mnunggu ini dari sayapunyashawl





dan ini dari darlinaboutique



ye diary saya mmg rakus, maaf diary saya xdpt nk simpan duet utk masa dpn dgn bnyak


eh, maaf diary sekali lagi tajuk xde kena mngena dgn entry

1 comment:

Sophia Rani said...

mak aiii... banyak giler ko beli.. huhuhu... gud2...